Un nou început de an academic în comunitatea Colegiului Sfântul Nicolae, alături de Masteratul de Misiune și Slujire Pastorală

Arhiepiscopia Iașilor Octombrie 8, 2019

Comunitatea Colegiului „Sfântul Nicolae”, alături de studenții Masteratului de Misiune și Slujire Pastorală s-au reîntâlnit, conform tradiției, într-un loc cu totul special - Sala „Henri Coandă” din cadrul Palatului Culturii Iași - bucurându-se de prezența părinților profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași și colaboratorii comunității CSN.

Evenimentul a fost moderat de către decanul Facultății de Teologie Ortodoxă, pr. prof. dr. Ion Vicovan, și s-au susținut câteva discursuri rostite de profesorii și mentorii CSN: părintele Lucian Filip - directorul Centrului de formare continuă al Arhiepiscopiei Iașilor, Mircea Meriacri - directorul Colegiului Sfântul Nicolae, conf. Iulian Damian din cadrul facultății de teologie și Ionuț Isopescu, membru al comunității colegiului.

Momentul artistic al evenimentului a fost punctat de către Corala Colegiului „Sfântul Nicolae”, dirijată de Stelian Gheorghiasa, sub îndrumarea studentului Alexandru Semeniuc.

Ca în fiecare an, tradiția formalului la început de an academic stabilește tema și oferă un reper studenților în activitatea lor academică. Anul acesta comunitatea a fost încurajată să devină aluatul ce dospește toată frâmântătura. (Cristian Butnărașu, referent „Colegiul Sfântul Nicolae”)

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri