Training de comunicare şi vorbire liberă pentru voluntari ai ASCOR Iaşi

Arhiepiscopia Iașilor Aprilie 4, 2017

Elemente de comunicare, lucrul în echipă, conflictele şi gestionarea lor au fost teme abordate pe parcursul întâlnirii, lucruri de care tinerii voluntari au nevoie pentru a însoţi lucrarea lor formatoare din penitenciar. Proiectul „Metanoia“ face parte din activităţile Departamentului de Asistenţă Socială al ASCOR Iaşi, în parteneriat cu pr. Pavel Antoce, preot slujitor la Capela „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din cadrul Penitenciarului Iaşi, şi se desfăşoară cu scopul de a crea un dialog între cei privaţi de libertate şi studenţii care încearcă să realizeze activităţi formatoare care să îi îndrepte spre schimbare pe aceştia.

28 de tineri, membri ai ASCOR Iaşi, studenţi la diferite facultăţi ieşene, participă săptămânal la această activitate cu tradiţie în cadrul asociaţiei, începută în anul 1997.

Formarea membrilor ASCOR înscrişi în proiect va continua săptămâna viitoare cu un pelerinaj la Mănăstirea Dobrovăţ cu scopul de a consolida echipa, de a valorifica potenţialul tinerilor şi de a răspunde nevoii lor de comuniune.

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri