Tabăra în Parohia Mirosloveşti, la cea de-a III-a ediţie

Arhiepiscopia Iașilor Martie 12, 2019

Prima zi din tabără a început prin participarea la Sfânta Liturghie oficiată de părintele paroh Liviu Siminciuc. Programul a continuat prin susţinerea mai multor ateliere de pictură, creativitate, jocuri de societate, dans şi multe alte activităţi desfăşurate în şcoala acestei comune. Ziua s-a încheiat cu o cateheză cu tema „Ce este Biserica?”, cuprinzând un scurt dialog cu participanţii, dar şi vizionarea filmului „Biserica - locaş de închinare”, activităţi susţinute de părintele Dumitru Rusu.

Tabăra a continuat şi a doua zi, iar la sfârşit voluntarii de la ATOR Paşcani i-au premiat pe toţi participanţii, oferindu-le diplome.

„Cum ți-ai început primăvara?”. O întrebare banală, la care copiii din Miroslovești au răspuns „În cel mai frumos mod posibil. Am învățat cât de frumos este să fim în Biserică”. Acum, cu încredere în Dumnezeu, tragem concluzia că vremea frumoasă şi energia pozitivă a unor tineri poate face minuni, chiar şi în cadrul unei tabere de scurtă durată. Până la dulcea revedere le urăm tinerilor din parohie „O primăvară frumoasă!”. (Lavinia Chiriac și Ecaterina Dobreanu - A.T.O.R. Pașcani)

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri