Tabăra „Floare de colţ” de la Durău, o binecuvântare pentru copii în vacanţa de vară

Arhiepiscopia Iașilor Iulie 11, 2018

Ziua de 22 iunie 2018, pentru Tabăra „Floare de colţ”, a fost o sărbătoare. Motivul, prezenţa Părintelui Mitropolit Teofan în mijlocul tinerilor ostenitori ai taberei, aflaţi în procesul de pregătire pentru primirea primilor participanţi din această vară (ediţia a IX-a), copii şi tineri de 9-17 ani.

Sfânta Liturghie arhierească a reprezentat o încurajare pentru animatorii, instructorii de ateliere şi pentru toţi membrii taberei implicaţi în lucrarea aceasta de a apropia de Domnul pe „poporul ce se zideşte”.

Tinerii aflaţi în această echipă au parcurs mai multe etape în cadrul unei selecţii supravegheate de către Pr. Mihai Barna şi Bianca Doroftei, coordonatori ai Departamentului Tabere al Sectorului de misiune din cadrul Arhiepiscopiei Iaşilor.

Primirea tricourilor cu însemnele taberei a reprezentat finalul acestui proces de selecţie şi formare, astfel încât cei care au aplicat în cadrul acestui proiect au ajuns să fie echipaţi cu instrumentele necesare pentru a face faţă unei veri pline de copii şi de provocări. (Pr. Mihai Barna, dorectorul Taberei „Floare de colţ” – Durău)

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri