Seară duhovnicească la Parohia Voinești II

Arhiepiscopia Iașilor Martie 21, 2023   Autor: Pr. Silviu Cluci

În cadrul serii duhovnicești organizate la parohia Voinești II, a fost săvârșită, mai întâi Taina Sfântului Maslu de către un sobor de preoți cu diacon, sub protia părintelui ieromonah Elefterie Petria.

Din sobor au făcut parte părintele Andrei Stan de la parohia Rădeni Neamț, părintele Adrian Miron de la parohia Stânca-Roznovanu, părintele Teodor Sârbu de la parohia Podu Iloaiei II, părintele Profesor Arhidiacon Mihai Ursache de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Vasile cel Mare” din Iași, părintele Constantin Rusu de la parohia Tungujei, părintele Liviu Popescu și părintele Robert Rotaru, gazda evenimentului.

Seara duhovnicească a continuat cu susținerea unei omilii cu tema „Postul și importanța creștinului în viața Bisericii” de către părintele Elefterie Petria. După aceasta, părintele ieromonah a răspuns la întrebările adresate de enoriași.

La final, părintele paroh Robert Rotaru a mulțumit părintelui Elefterie pentru cuvântul ziditor, dar și celorlalți părinți pentru împreună-slujire, exprimând-și dorința ca astfel de evenimente să devină o tradiție.

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri