Pro Vita Iași: Campanie de fundraising pentru dotarea maternității Spitalului din Piatra Neamț cu echipament medical

Arhiepiscopia Iașilor Februarie 12, 2020

Un astfel de demers este necesar întrucât mai mult de jumătate dintre nou-născuți dezvoltă icter în prima săptămână de viață, iar Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț are nevoie de o lampă fototerapeutică modernă.

„Suntem bucuroși că putem contribui la îmbunătățirea sănătății micuților născuți în Piatra Neamț. Costurile pentru un astfel de echipament se ridică la 7.000 de euro. Arhiepiscopia noastră oferă pentru acest proiect suma de 2.500 euro, Protopopiatul Piatra Neamț, de asemenea, oferă o sumă de 1.000 de euro, iar prin sprijinul sponsorilor, parohiilor și prietenilor noștri sperăm să ajungem la ținta propusă. De aceea, invităm pe oricine este sensibil la acest subiect să doneze și să sprijine acest demers, astfel încât împreună să realizăm proiecte cu impact real pentru societatea noastră”, a afirmat pr. Radu Brînză, coordonatorul Departamentului Pro Vita.

Această acțiune face parte din proiectul „Pentru cei mai mici ca noi” - dezvoltat de Departamentul Pro Vita - pentru sprijinirea secțiilor de maternitate și neonatologie din spitalele cuprinse în Arhiepiscopia Iașilor.

Date pentru donații:

Cont Lei: RO08CECEIS1030RON1014342

Cont Euro:  RO68CECEIS10C1EUR1103231 (Cod SWIFT: CECERO)

Titular: Mitropolia Moldovei și Bucovinei

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri