Peste 150 de voluntari se vor implica în organizarea Marșului pentru Viață de la Iași

Arhiepiscopia Iașilor Februarie 21, 2019

În cadrul întâlnirii s-au discutat aspecte organizatorice, s-au împărțit sarcini și atribuții și s-au constituit grupele de lucru care vor vontribui la dezvoltarea evenimentului pro viață central al anului.

„Ne bucurăm pentru faptul că atât de mulți tineri își arată deschiderea către Marșul pentru Viață. Acest lucru arată că evenimentul este unul pașnic, care promoveaza iubirea vieții și a oamenilor. Marșul pentru Viață crește an de an, atât din punct de vedere cantitativ, cât și din punct de vedere calitativ. De aceea, în fiecare an avem nevoie de mai mulți oameni care să se dedice cauzei noastre de a sprijini femeia aflată în criză de sarcină să nu avorteze”, au declarat organizatorii.

Marșul pentru Viață Iași se află la cea de-a IX-a ediție și se va desfățura anul acesta pe data de 23 martie de la ora 14.00, având ca punct de plecare Piața Unirii.

Pentru mai multe detalii privind organizarea Marșului pentru Viață 2019 și a Lunii pentru Viață puteți accesa paginile de facebook Marșul pentru Viață Iași și Pro Vita Iași.

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri