„Pace sfântă pe pământ”: Concertul de colinde al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei va avea loc pe 18 decembrie

Arhiepiscopia Iașilor Decembrie 8, 2022   Autor: Cătălin Acasandrei

Evenimentul va avea loc duminică, 18 decembrie 2022, începând cu ora 17:00 și va fi transmis live în mediul online pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube doxologia.ro, dar și pe canalele sociale ale organizatorilor.

Ediția din acest an, intitulată „Pace sfântă pe pământ”, va reuni patru coruri și grupuri vocale de renume din cadrul Arhiepiscopiei Iașilor, care vor concerta alături de Paula Hriscu, una dintre cele mai îndrăgite și vizualizate interprete de muzică populară din România. Astfel, veți avea prilejul să ascultați colinde și cântece de Crăciun în interpretarea de excepție a Grupului vocal „Muguraşi de Sînziene” al Clubului Copiilor din Târgu Neamţ, coordonați de Oşlobanu Maxim Sînzîiana, a Corului Copiilor al Municipiului Iași, dirijat de Raluca Zaharia, a Fetelor din Botoșani și a membrilor Corului „Chivotul” al Catedralei Mitropolitane din Iași, dirijat de Arhid. Ciprian Rusu.

Elementul inedit al concertului din acest an este reprezentat de prezența Arhim. Efrem Vatopedinul, stareţul Mănăstirii Vatoped din Sfântul Munte Athos, care va adresa un cuvânt de folos spectatorilor prezenți în cadrul unei mini-conferințe.

Intrarea este liberă!

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri