„Bibliotecă” digitală gratuită, oferită cititorilor de Editura Doxologia

Arhiepiscopia Iașilor Martie 24, 2020   Autor: Tudorel Rusu

Mai multe detalii despre inițiativa Editurii Doxologia ne-a oferit Cătălin Jeckel, consilierul Sectorului cultural și comunicații media al Arhiepiscopiei Iașilor: „Perioada pe care o traversăm este, dincolo de suferință, de teamă, un timp al regăsirii de sine, al apropierii de Dumnezeu, un prilej de a sta mai mult în mijlocul familiei. Din acest motiv, Editura Doxologia vă invita să descoperiți - atât adulții cât și copiii - viața din cărți, facilitându-vă accesul în biblioteca cărților gratuite. Descărcați cartea preferată în format PDF de pe site-ul edituradoxologia.ro, secțiunea «Cărți gratuite!». De asemenea, în fiecare zi de luni, începând cu ora 18:00, sunteți invitați la 5 minute de lectură audio din cărțile Doxologia, în rubrica «Audiobook la minut», pe contul de Facebook al editurii”.

În total, 34 de volume pot fi descărcate gratuit în acest moment de pe site-ul Editurii Doxologia. În zilele următoare, „biblioteca” digitală va fi întregită și de alte titluri.

Editura Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, continuatoare a activității marilor ierarhi cărturari ai Moldovei - Varlaam, Dosoftei și Veniamin Costachi - caută să răspundă necesităților contemporane, așa cum înaltele figuri eclesiastice amintite au căutat să o facă la vremea lor. Editura Doxologia susține activitatea culturală și misionară a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei prin editarea de publicații de înaltă calitate, care cultivă credința și morala creștină.

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri