20.000 de lei, sprijin pentru Spitalul Municipal de Urgență din Pașcani

Arhiepiscopia Iașilor Martie 30, 2020   Autor: Tudorel Rusu

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani a primit o donație de 20.000 de lei din partea Protopopiatului Pașcani și a Catedralei „Pogorârea Duhului Sfânt” - Pașcani.

Mai multe detalii ne-a oferit părintele Ioan Gigi Daniel, misionar de caritate la Spitalul Municipal din Paşcani şi secretar al Protopopiatului Paşcani:

„În aceste timpuri de reală încercare, o inițiativă a părintelui protopop de Pașcani, Pavel Postolachi, a fost transformată în realitate, prin sponsorizarea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani cu suma de 20.000 lei. Banii au fost obținuți din bugetul protopopiatului și al Catedralei «Pogorârea Duhului Sfânt» - Pașcani. Suma va fi folosită pentru procurarea de echipament medical de protecție și dezinfectanți necesari cadrelor medicale din spital. Inițiativele Protoieriei Pașcani în acest sens vor continua, ținând cont de greutățile cu care se confruntă sistemul medical ȋn contextul actualei pandemii de Covid 19”.

Menționăm că orice donaţie primită de la persoane fizice sau juridice este binevenită și necesară pentru Spitalul Municipal din Pașcani în această perioadă.

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri